Udvikl din organisation
med en hånd i ryggen​

Forløb

Kom i gang – eller videre – med forandringsforløb

Ville du sige ja tak, hvis du fik tilbudt en hokuspokus-kultur-eller-kunde-i-fokus-formular, så alle var med på den næste forbedring? 

Så brug et forløb af en eller flere workshops, hjemmearbejde og opfølgning til at involvere ledere og medarbejdere i at forandre deres arbejdsdag og undgå modstand senere hen.

I får teori og modeller og så får I hænderne op af lommen

– I skal jo have noget med jer hjem. 

Emnet afhænger af jeres behov, fx en ny hybrid arbejdsplads, flexibilitet for nye generationer, at justere processer eller ganske enkelt at blive klare på, hvad I vil forbedre og hvor I vil hen som organisation.

Du kan få forløb både fysisk og virtuelt, sammen eller asynkront – og også med LEGO® Serious Play®. 

PS Du får en efter-sparring med, så dit initiativ ikke løber ud i sandet (det er din arbejdsplads for vigtig til).

Til dig, der har brug for en konsulent til forandringsledelse, organisationsudvikling og procesoptimering (men altså ikke hele tiden) ​

Kender du det? Du har noget, du gerne vil forbedre. Det kører rundt i hovedet og den ene dag er det klart og overskueligt – den næste kæmpestort og ikke til at få hul på. Der sker bare ikke så meget. 

Så har du brug for et par øjne ude fra. Sådan en hjerne med et arkiv over masser af eksperimenter og hænder, der har prøvet at skrue forandringer sammen før. Enkelt. Overskueligt. Og med fremdrift.

Dét hjælper jeg med. Og så går vi igen, når du – eller dine egne folk – kan selv.

Sådan designer jeg forløb til dig

Jeg har en ambition på dine vegne: Hvis du samler dine ledere eller medarbejdere, så skal I have et konkret udbytte. Det kan være alt fra viden til handling (men jeg kan bedst li’ at se noget ske).

Sådan laver jeg en plan:

Scoping

Hvad vil I arbejde med?

Behov

Hvad har I brug for at få med fra forløbet?

Handling

Hvad skal der ske bagefter? 

Forankring

Hvordan får I en varig effekt af jeres investering?