Online kurser

Undgå at få leverpostejen galt i halsen

Kender du det? En enkelt i teamet kommer optændt tilbage fra et kursus og har energi og idéer til at gøre det hele lidt bedre og nyt. Lige nu. Det bliver bare SÅ fedt.

Der er bare dét, at de andre har bare spist leverpostejsmadder i kantinen imens, så de køber ikke helt præmissen. I værste fald harker de lidt i det og gør så dét, de plejer. Og så var dét kursus (og den energi) spildt.

Du gør noget andet: Du sender hele teamet eller ledergruppen på et kursus, som de bliver begejstrede af. De får fælles sprog, inspiration og værktøjer på én gang, sammt tid og sted – og kærlige remindere, når de er gået ud ad døren, så de kommer i gang sammen bagefter.

Er du en en-mands-hær, så er det nogle gange svært at komme afsted. Lige så stille falder du bag om dansen – ihvertfald i dit eget hoved.

Så tag på et åbent kursus: Vi gør noget ud af at ryste jer sammen, så du møder andre, der også brænder for organisationskultur, trivsel, ledelse, intern kommunikation, motivation og alle de andre godter i kursus-slikposen (og får nogle gode erfaringer og lidt netværk med hjem).

Du sku’ tage et kursus for at..

w

Få fælles oplevelser og sprog

Vi lærer med følelserne. Ved at eksperimentere, få aha-oplevelser og fejre succes’er sammen får I historier, der bærer de nye idéer med hjem til en anderledes tur i hamsterhjulet.

Ryk frem til start NU

Omsæt viden til handling ved at lave kick-off-træning til et kultur-projekt, nye rejser eller opgaver, så teamet har kollektive kompetencer til at gå i gang. Del erfaringer og gejst!

 

Brug viden på tværs

Fysiske kurser bygger relationer mellem teams, fag og subkulturer – eller måske endda virksomheder. Dem, der lærer sammen, løser problemer sammen.

Kurser

Bliv Danmarks Bedste Arbejdsplads – en introduktion til at arbejde strategisk med kultur og hvad der skal til for at nå #1

Strategi & ledelse for topledere

Lyn-kursus for HR & topledere, der vil have en koncentreret indføring i elementerne i den gode arbejdsplads. Ingen dikkedarer og lirumlarum, kun teori, værktøjer og anbefalinger i højt tempo.

4 timers lige-på-og-hårdt-kursus
17.500 kr.

(kun internt for virksomheder)
ex moms og transport

TrustFormér din arbejdsplads – skab en kultur, der giver afkast og ambassadører

Strategisk kultur for HR & ledere

Lær basis-greb i at skabe en god arbejdsplads, der leverer varen. Du får en let fordøjelig intro til employee experience (og customer experience), i et skønt miks af strategi, adfærd og kulturtræk der skaber resultater (jep, det er bl.a. tillid, psykologisk tryghed, kollegaskab, ledelse, motivation og forandringsledelse) og hvordan de hænger sammen med dit employer brand.

Hele baduljen er oversat til værktøjer, øvelser, refleksioner, en arbejdsbog (som du kan slå op i igen og igen) og din helt egen plan for, hvordan du skaber endnu bedre præstationer og trivsel (gang på gang).

2 hele dages intensivt face-to-face-læring, after-coaching
9.447 kr.

+ arbejdsbog
ex moms per deltager
(Rabat på 2-5 deltagere fra samme virksomhed)

Derfor skal du tage med på kursus lige præcist hos os

Vi har været der selv

Vi lærer med følelserne. Ved at eksperimentere, få aha-oplevelser og fejre succes’er sammen får I historier, der bærer de nye idéer med hjem til en anderledes tur i hamsterhjulet.

Du får hjælp efter kurset

Vi laver ikke samlebånds-arbejde, hvor det ene hold afløser det andet. Vi er der også, når du rent faktisk skal i gang (og det hele driller og du bliver i tvivl).

Specialister i kultur

Du får rendyrket passion i at drive en profitabel forretning ved hjælp af en effektiv og positiv kultur. Vi brænder for gode arbejdsliv – med alt, der hører til.